Mã Cheat Trong Minecraft Pe / Top 7 # Xem Nhiều Nhất & Mới Nhất 3/2023 # Top View | Hoisinhvienqnam.edu.vn

Lệnh Minecraft, Các Mã Cheat Minecraft Pe Cho Pc Đầy Đủ

Hiện nay game Minecraft đang là một trong những cái tên hot của giới game thủ, nó đã thu hút đường hàng chục triệu lượt tải về. Rất nhiều anh em game thủ đã quyết định tải game này về máy tính của mình để có thể thưởng thức những ván game đặc sắc và ấn tượng. Nếu bạn mới tải game mà chưa biết hết tính năng của các lệnh trong game thì đừng lo lắng, bài viết lệnh Minecraft, tổng hợp mã Minecraft Pe cho Pc đầy đủ ngày hôm nay của chúng tôi sẽ giúp bạn.

Khi tham gia vào game, người chơi sẽ được hóa thân thành một nhân vật bị lưu lạc ở một vùng đất hoang vắng và bạn sẽ phải đối mặt với những quái vật như bộ xương trắng, nhện tinh hay thây ma… Để sống sót ở thế giới đó, người chơi cần di chuyển nhanh nhất lấy được các nguyên vật liệu, vũ khí để xây dựng những công trình mà mình mong muốn.

Phần đồ họa của game được xây dựng khá đặc biệt, người chơi sẽ nhìn thấy những khối hình khác nhau với những màu sắc ấn tượng trong khi chơi game Minecraft. Với phần đồ họa và thiết kế hấp dẫn sẽ giúp kích thích trí tưởng tượng phong phú của người chơi. Đây cũng được coi là một trong những game có tính mở rất cao, nó giúp tăng sự sáng tạo cho bộ não của con người.

Lệnh Minecraft, mã Minecraft, Cheat code Minecraft

1. Tổng hợp các lệnh game Minecraft cơ bản

/tpa: Khi sử dụng lệnh này, người chơi sẽ gửi yêu cầu dịch chuyển bản thân đến 1 người. Ví dụ người chơi và bạn mình đang ở vị trí cách rất xa, cả hai muốn đến gần vị trí của nhau thì một trong hai người chỉ cần sử dụng lệnh này.

/gamemode 0, /gamemode s, gamemode survial: Đây là lệnh giúp người chơi chuyển sang chế độ sinh tồn.

/tpahere: Đây là lệnh Minecraft gửi yêu cầu dịch chuyển 1 người đến vị trí của mình, nếu bạn không muốn di chuyển thì sử dụng lệnh này sẽ giúp di chuyển người bạn cùng chơi kia.

/tpadeny: Đây là lệnh từ chối yêu cầu dịch chuyển từ người khác.

/spawn: Nếu bạn muốn quay về điểm spawn thì hãy sử dụng lệnh Minecraft này.

/back: Lệnh back giúp người chơi quay về vị trí vừa dịch chuyển hoặc địa điểm mà người chơi vừa bị chết.

/gamemode 1, gamemode c, /gamemode creative: Đây là lệnh Minecraft chuyển sang chế độ sáng tạo.

/home: Giúp người chơi dịch chuyển về nhà của mình.

/sethome: Nếu sử dụng lệnh Minecraft này, có nghĩa điểm bạn đang đứng sẽ trở thành nhà của bạn.

/tpaccept: Nếu sử dụng lệnh này có nghĩa bạn đồng ý yêu cầu dịch chuyển của bạn cùng chơi.

/money: Giúp game thủ kiểm tra số tiền mà mình có.

/pay: Nếu bạn muốn gửi tiền đến 1 người hãy dùng lệnh pay.

/gamerules keep Inventory true: Đa phần nếu người chơi chết đi sẽ bị những game thủ khác cướp mất đồ đạc và trang bị. Do đó để chết không bị mất đồ người chơi cần sử dụng lệnh gamerules keep Inventory true.

/gamemode 3, /gamemode sp, /gamemode spectator: Nếu bạn muốn lệnh chuyển sang chế độ khán giả hãy sử dụng lệnh này.

2. Tổng hợp các lệnh Minecraft hỗ trợ người chơi

/resident: Khi sử dụng lệnh Minecraft này sẽ giúp hiển thị thông tin của chính người chơi trên màn hình.

/resident friend clearlist: Đây là lệnh giúp bạn loại bỏ tất cả người chơi ra khỏi danh sách bạn bè.

/resident toggle map: Lệnh Minecraft này giúp người chơi bật bản đồ khi di chuyển qua đường ranh giới của plot.

/resident toggle plotborder: Nếu bạn muốn hiện ranh giới plot khi bạn di chuyển qua nó thì bạn cần sử dụng lệnh này.

/resident toggle reset: Đây là lệnh Minecraft tắt tất cả chế độ (ở trên) đang hoạt động.

/plot: Khi sử dụng lệnh plot sẽ giúp hiển thị tất cả các lệnh về Plot trên màn hình máy Pc của bạn.

/plot claim: Với lệnh plot claim sẽ giúp các thành viên trong town có thể mua được mảnh đất mà chủ town đang rao bán.

/plot set name: Đây là một trong những lệnh cho phép thị trưởng hoặc chủ sở hữu plot đổi tên plot họ sở hữu (plot sở hữu cá nhân sẽ hiển thị cả tên của cả người sở hữu và người đặt). Lệnh Minecraft này giúp việc mua bán, sang nhượng hay cho plot của các thành viên được diễn ra dễ dàng hơn.

/plot toggle clear: Khi sử dụng lệnh này sẽ giúp gỡ bỏ danh sách của các ID bị block của plot – được sử dụng bởi thị trưởng sở hữu thị trấn hoặc là bởi người sở hữu plot trong plot của riêng họ.

/plot set reset: Nếu người chơi muốn cài đặt lại plot của mình trở về hình dáng như ban đầu thì hãy sử dụng lệnh plot set reset.

/plot unclaim: Nếu người chơi muốn hủy quyền sở hữu đất đã mua từ chủ town thì lệnh pot unclaim là lệnh cần dùng.

/plot set arena: Bạn muốn đặt một plot làm đấu trường hãy sử dụng lệnh Minecraft này.

/plot set embassy: Người chơi muốn tạo một plot làm đại sứ quán thì chỉ cần sử dụng lệnh ploy set embassy. Với lệnh đơn giản này, bạn đã tạo ra một đại sứ quán riêng biệt rồi.

/plot set perm {on/off}: Khi người chơi muốn điều chỉnh đường cong ranh giới của từng plot mà mình đang đứng thì lệnh plot set perm sẽ giúp bạn.

/plot toggle fire: Bạn muốn cho phép hoặc không cho phép lửa cháy trong plot.

/plot toggle pvp: Đây là lệnh Minecraft cho phép hoặc không cho phép PVP trong plot.

/plot toggle explosion: Lệnh này có nghĩa là cho phép hoặc không cho phép nổ trong plot.

/plot toggle mob: Khi sử dụng lệnh này, có nghĩa là bạn cho phép hoặc không cho phép mob sinh ra trong plot.

/plot perm: Nếu sử dụng lệnh Minecraft này sẽ giúp hiển thị đường biên giới của plot mà người chơi đang đứng bên trên.

/plot notforsale: Khi bạn là một town, bạn muốn sử dụng một lệnh nào đó để có thể hủy quyền sở hữu một mảnh đất đã bán trước đó thì người chơi có thể sử lệnh này.

/plot set shop: Nếu muốn đặt một plot làm shop, hãy dùng plot set shop.

Tổng Hợp Mã Lệnh Minecraft Dungeons, Cheat Minecraft Dungeons

Các mã lệnh Cheat Minecraft Dungeons có thể cung cấp cho bạn toàn bộ quyền điều khiển giống như những trò chơi khác, sao chép một công trình đang có, thay đổi gamemode hoặc trực tiếp gian lận để dành chiến thắng.

– Mã tìm người, xem người đang chơi+ @p: người chơi gần bạn nhất+ @r: người chơi ngẫu nhiên+ @a: tất cả người chơi+ @e: tất cả các thực thể trên thế giới+ @s: chính bạn

– Lệnh Copy: Chúng cho phép bạn sao chép một hoặc nhiều khối và di chuyển nó đến vị trí được bạn chỉ định, rất tiện lợi khi bạn đang xây dựng. (VD: /clone 100 234 -10 200 100 0 300 200 100)

+ /clone (x1) (y1) (z1) (x2) (y2) (z2) (x) (y) (z)

– Thay đổi độ khó game Minecraft Dungeons: Lệnh Cheat Minecraft Dungeons này cho phép bạn thay đổi độ khó trong trò chơi, thay vì phải thoát ra ngoài bạn chỉ cần thực gõ lệnh là lập tức độ khó được thay đổi. (VD: /difficulty peaceful)

+ /difficulty (difficulty)

– Lệnh Minecraft Dungeons điều chỉnh hiệu ứng: Sử dụng chúng nếu bạn quyết định thay đổi độ dài hoặc cường độ của hiệu ứng (VD: /effect PCGamer water_breathing 30).

+ /effect (player) (effect) [seconds] [amplifier] [hideParticles]

– Lệnh Bùa Mê: Khi bạn muốn có lấy bùa mê mà người chơi khác đang có, hãy sử dụng lệnh này (VD: /enchant Taimienphi minecraft:smite 1)

+ /enchant (player) (enchantment ID) [level]

– Lệnh Minecraft Dungeons nhận EXP: Cung cấp cho bản thân hoặc người khác điểm EXP (VD:/xp 100L Taimienphi)

– Thay đổi Gamemode Minecraft Dungeons: Lệnh này là để thay đổi chế độ trò chơi. Nếu bạn muốn thay đổi chế độ cho bất kỳ ai, bạn cần thêm tên của người chơi vào đằng sau. (VD: /gamemode Survival)

– Lệnh chết không mất đồ: Chúng cho phép bạn giữ lại tất cả đồ trong kho của mình kể cả khi chết, giúp bạn phiêu lưu mà không phải lo lắng bất cứ điều gì.

+ /gamerule keepInventory true

– Lệnh tiêu diệt (kill): Sử dụng nó để giết tất cả mọi người kể cả bạn, nếu muốn tiêu diệt ai bạn cần sử dụng lệnh /kill (player) và mục tiêu của bạn sẽ biến mất khỏi thế giới.

– Lệnh thay đổi thời tiết:

+ /gamerule doDaylightCycle false

– Lệnh dịch chuyển: Nó dịch chuyển người chơi đến một nơi được chỉ định sẵn (VD: /tp Taimienphi 100 0 10)

+ /tp [target player] (x) (y) (z)

– Lệnh thay đổi thời gian trong Minecraft Dungeons: Bình minh (0), Sáng (1000), Giữa trưa (6000), Chiều (12000), Tối (18000)

+ /weather (clear/rain/thunder)

Với danh sách các mã lệnh Minecraft Dungeons, Cheat Minecraft Dungeons này hy vọng sẽ giúp bạn trải nghiệm và tìm hiểu game tốt hơn, nhưng cũng đừng vì thế mà sử dụng nhiều quà, bạn sẽ khiến người chơi khác cảm thấy khó chịu đó.

Minecraft Pe Cheats And Console Commands: Complete List

Minecraft: Pocket Edition offers a solid, mobile experience of Minecraft, and includes many features that are also found in the Desktop and Console versions of the game. One such feature is the ability to utilize commands (or “cheats”) to perform various tasks and generally alter the state of the game. If enabled, cheats can automatically be used by the player who creates the world, and they can grant other players the ability to use cheats.

How to enable cheats

Enabling cheats on a new Minecraft: Pocket Edition world is easy. When creating your Suvival world, scroll down to the “Cheats” header and move the slider to the right, which will turn the slider green. You can also enable cheats for an existing world by tapping the pencil icon to the right of your world’s name in the “Worlds” menu. It’s important to note that cheats are automatically enabled when creating a Creative world.

Enabling cheats will trigger a pop-up warning you that Xbox Live achievements will be disabled once cheats are activated. Upon doing so, cheats will be activated and Xbox Live achievements will be permanently disabled for that world, even if you toggle the slider back to off before actually creating the World. You’ll see a message at the very top of the Game Settings menu notifying you that achievements have been disabled for the world. You can also disable and re-enable cheats in an already created world within the Edit World menu, but doing so still does not re-enable the earning of Xbox Live achievements.

How to enter commands

Once you’ve enabled cheats in your world, entering the actual commands in Minecraft: Pocket Edition is easy, too! Simply tap the “Chat” button at the top of the screen, which will open the chat box and allow you to enter your commands.

It’s worth noting that, when entering a command, Minecraft: Pocket Edition ‘s chat menu will automatically suggest arguments. You can also find extensive lists of arguments on various wikis.

Helpful information

Many commands which require a player to be specified will also support the use of target selectors, which can be used in place of a player’s name and to specify more than one players. The following target selectors can be used in Minecraft: Pocket Edition:

Additionally, commands which involve the moving of blocks or entities will require you to specify map coordinates for any relevant destinations. Minecraft’s map uses XYZ coordinates. Here’s how to determine the coordinates to use:

You can also use the ~ character as a relative coordinate (such as ~1, being a coordinate 1 block from your location), or in place of coordinates altogether in the case that you want to run a command with your current location as the target.

How to give other players permission to run cheats

If you’re running a Multiplayer World, you will have to give each player the permission to run commands by using the /op command, which grants a player “Operator” status. You can remove a player’s Operator status with the /deop command, also detailed below.

Here’s all the cheats and console commands that can be used in Minecraft: Pocket Edition:

List of cheats and commands in Minecraft: Pocket Edition

Clear items from a player’s inventory

/clear [player: target] [itemName: Item] [data: int] [maxCount: int]

This command can be used to remove items from a player’s inventory. It’s important to remember to specify the item name when using this command, otherwise all items will be removed from the player’s inventory.

Arguments

Example

/clear MinecraftPlayer wool 6 12

This command will remove 12 Pink Wool from the MinecraftPlayer’s inventory.

Clone or move sections of the map

/clone filtered

This command allows you to clone a specified area of a map and either move or duplicate them to another destination. For example, you could use this command to move (or duplicate) a temple or village house to a different location (specified with coordinates).

Arguments

begin: x y z and end: x y z: Used to specify the coordinates of two opposing corners of the region you are cloning.

destination: x y z: Specifies the lower northwest corner of the destination area (where you will place the cloned section).

filtered (optional): Filtered copies only the blocks of matching tileName.

tileName: Block : the name of the specific block you wish to clone.

tileData: int (optional): Specify block data to use, in case of variations on the block (for example, different colored wool blocks).

Example

/clone 100 100 100 200 200 200 900 900 900 replace normal

This command will clone the blocks found between coordinates 100, 100, 100 and 200, 200, 200 and place them at 900, 900, 900, leaving a copy of the blocks in their original destination.

Connect to a server

/connect

This command will attempt to connect the player to the specified server. The serverUri is simply the URL (or IP) of the server.

Change the map difficulty

/difficulty

This command changes the map’s difficulty. It’s worth noting that on Multiplayer servers, this change will last only until the server is restarted.

Arguments

Example

/difficulty easy

This command changes the map’s difficulty mode to Easy.

Grant players positive and negative status effects

This command offers the ability to inflict specific positive and negative status effects on the targeted player. For example, you can use this command to poison a player, or grant them water breathing.

Arguments

Example

/effect MinecraftPlayer poison 15

This command will inflict the Poison effect on MinecraftPlayer for 15 seconds.

Execute a command on behalf of one or more other entities

/execute

This command allows you to execute another command on behalf of another entity. This allows to you to force a command to run as though it was entered by another player, and can be used to easily run commands on multiple targets.

Arguments

Example

/execute MinecraftPlayer ~~~ summon pig

This command summons a pig at the exact location of MinecraftPlayer.

Fill all or parts of a region with a specified block

This command can be used to fill an area with blocks. You will have to specify the corner coordinates and the region within those coordinates will be considered the valid area for the command.

Arguments

from: x y z and to: x y z: These are the opposing corner coordinates of the area you wish to fill. For example, if the area is a square, you could use the bottom left corner and top right corner’s coordinates.

tileName: Block: the name of the block you wish to fill the area with.

tileData: int (optional): Specify block data to use, in case of variations on the block (for example, different colored wool blocks).

outline (optional): Replaces only the blocks on the outer edge of the area specified.

hollow (optional): Replaces the outer edge with the specified blocks, and fills the inner area with air.

keep (optional): Replaces only air blocks within the fill region (so any existing blocks will not be changed).

destroy (optional): Replaces all blocks within the fill area.

Example

/fill 15 15 15 30 30 30 sand outline

This command fills the area with the x y z corner borders of 15 15 15 and 30 30 30 with an outline of sand blocks.

Change the game mode

/gamemode [player: target]

This command can be used to change the current game mode. Available options are Survival, Creative, Adventure or Spectator. Survival mode is the default Minecraft experience, Creative is a sandbox mode granting access to infinite blocks and removing gameplay aspects such as health and hunger, Adventure mode removes the ability to destroy blocks (intended for use in custom maps, primarily), and Spectator mode turns the player invisible and allows them to fly around the world and clip through objects and players.

Arguments

mode: The desired game mode (see above), including Survival, Creative, Adventure or Spectator.

player: target: If specified, affects only that player. If unspecified, affects the player using the command.

Example

/gamemode creative

This command switches the gamemode of the world to Creative mode.

Set or query a game rule value

These commands alter specific game mechanics, including toggling fire damage, allowing players to keep inventory on death, toggling monster drops on and off, etc. You can view an in-game list of all valid gamerules by running the /gamerule command or at the official Minecraft wiki.

Example

/gamerule tntexplodes false

This command makes it impossible to explode TNT in the world.

Give an item to a player

/give [amount: int] [data: int] [components: json]

This command lets you give another player (or yourself) 64 of an item. You can run this command multiple times to obtain more items. It’s worth noting that items that would not normally stack still won’t stack, so don’t go giving yourself more of an item than you can physically carry (like weapons, which don’t stack).

Arguments

player: target: the target which will receive the item

itemName: Item: the name of the item which they will receive

amount: int: the amount of the item which they will receive

data: int (optional): the item data of a specific item, if necessary.

components: json (optional): I have no idea what this means PLEASE CHANGE THIS

Example

/give MinecraftPlayer diamond_pickaxe 1

This command gives MinecraftPlayer a Diamond Pickaxe.

List of all commands or get help with a specific command

/help

/help [command: CommandName]

This command lists all available commands in the game. Since the list will be limited by the available resolution on your display, you can use the page:int command to skip to specific pages of the command list. You can also use the commandName argument to get help with a specific command, which will list the description of the command as well as its syntax.

Examples

/help 3

This command will display the third page of the command list.

/help summon

This command will display help specific to the /summon command.

Kill players and other entities in the world

/kill [target: target]

This command kills entities, which can include players, mobs or even non-living entities such as items. If a target is not specified, it will kill the player issuing the command.

Arguments

target: target: The target to be killed.

Example

/kill MinecraftPlayer

This command kills the player MinecraftPlayer.

List all players on the server

/list

This command shows a list of all players currently connected to the server.

Locate and display coordinates of the closest structure of a specified type

/locate

This command can be used to locate the nearest structure of a given type, specified using the arguments listed below. Running this command will output the coordinates of the nearest matching structure into the chat, which will be visible only to the player who ran the command.

Arguments

Endcity – Locates the nearest End city

Fortress – Locates the nearest Nether fortress

Mansion – Locates the nearest woodland mansion

Mineshaft – Locates the nearest abandoned mineshaft

Monument – Locates the nearest monuments

Stronghold – Locates the nearest stronghold

Temple – Locates the nearest temple

Village – Locates the nearest village

Example

/locate village

This command locates the nearest village and outputs the coordinates in the chat of the player who ran the command.

Display a message about yourself

/me

This command can be used to display a message about yourself, like a text-based emote, which will be displayed in the chat.

Example

/me can’t stop dancing.

This command will output “MinecraftPlayer can’t stop dancing.” It will not actually make you dance, but it will certainly let everyone know that you love to boogie.

Send a private message to another player

This command is used to send chat messages to the targeted player. The commands /tell and /w will function in the same way, offering players their choice of familiar commands to private message players.

Example

/tell OtherMinecraftPlayer what’s up

This command will private message the player OtherMinecraftPlayer with the message, “what’s up.”

Grant a player operator status (or remove their operator status)

/op (and /deop)

This command grants operator status to the targeted player. In Multiplayer, a player must have Operator status in order to run commands.

Example

/op OtherMinecraftPlayer

This command grants Operator status to OtherMinecraftPlayer, who is now free to run commands.

Play a specified sound

/playsound [player: target] [position: x y z] [volume: float] [pitch: float] [minimumVolume: float] (and /stopsound)

This command plays the specified sound. If there are multiple versions of a specific sound event (for example, noises made by an animal), it will play one at random. You can find a list of all of the sounds in Minecraft: Pocket Edition here.

Arguments

sound: string: the sound to be played

player: target: the target (origin) to play the sound

position: x y z: specify a specific location from which to play the sound

volume: float: specify the distance that the sound can be heard.

pitch: float: specify the pitch of the sound being played.

minimumVolume: specify the volume for all targets

Example

/playsound mob.cow.say

This command will play a cow sound, audible to the person issuing the command and any close nearby players.

Replace items in the inventory of blocks or entities with other items

/replaceitem block slot.container [amount: int] [data: int] [components: json]

/replaceitem entity [amount: int] [data: int] [components: json]

This command can be used to replace one type of item with another type of item. You can find a full list of slotTypes and slotId definitions here. So, for example, you could replace an item in a specific chest slot with a completely different item.

Arguments

position: x y z (block only): Specifies the coordinates of the block to modify.

target: target (entity only): Specifies the entity (or entities) to modify. Can be players.

slotType: EntityEquipmentSlot: Specifies the inventory slot to modify.

slotID int: Used when modifying EntityEquipmentSlot, specifies the slot to be modified (such as a specific slot in a chest, or a specific armor slot).

itemName: Item: Specifies the new item with which to replace the specified item.

amount: int (optional): Specifies the number of items to be placed in the slot.

data: int (optional): Specify block data to use, in case of variations on the block (for example, different colored wool blocks).

Example

Send a message in chat to other players

/say

This command allows the player to make a publicly visible statement in the chat. Players should use the /msg command for private conversation.

Example

/say I love dancing!

This command will display in the chat: “MinecraftPlayer: I love dancing!”

Change a block to another block

This command allows you to replace a block with a different block. The block being changed can either be replaced or destroyed. If there is no block in the location, you can use the keep command to change only air blocks.

Arguments

Example

/setblock 10 10 10 stone

This command will change the block located at coordinates 10, 10, 10 to a Stone block.

Set the max number of players allowed to join a multiplayer world

/setmaxplayers

This command allows you to specify a maximum number of players that can join a multiplayer world. Minecraft: Pocket Edition defaults to a maximum of 8 simultaneous players per world (or 11 if playing in a Realm). You can change the maximum number of players to anything between one and 30.

Example

/setmaxplayers 3

This command will allow only 3 players to play in a multiplayer world at the same time.

Set the world spawn point for all players

/setworldspawn [spawnPoint: x y z]

This command sets the world spawn point for all players, which is where they will spawn upon joining the world as well as where they will respawn on death unless a different spawn point is specified using the /spawnpoint command.

Example

/setworldspawn 255 255 255

This command sets the world’s spawn point for all players to the location at coordinates 255, 255, 255.

Set the spawn point for an individual player

/spawnpoint [player: target] [spawnPos: x y z]

This command allows you to specify a set spawnpoint for an individual player. If coordinates are not specified, the spawn point will be the current location of the player. Because of this, it’s easiest just to get the player to stand where they actually want their spawn point to be rather than to bother with coordinates.

Arguments

player: target: The player whose spawn point should be set.

spawnPos: The coordinates of the player’s new spawn point.

Example

/spawnpoint OtherMinecraftPlayer 255 255 255

This command will set player OtherMinecraftPlayer’s spawn point to the location at cpordinates 255, 255, 255.

Teleport entities to random locations within an area

/spreadplayers

This command is stupid af.

Summon an entity

/summon [spawnPos: x y z]

This command can be used to summon pretty much any entity in Minecraft: Pocket Edition, including mobs, items, vehicles, etc. You can find a list of valid entityTypes here.

Arguments

entityType: EntityType: Specifies the entity to be summoned.

spawnPos: x y z: Specifies the position in which to spawn the entity. If unspecified, it will spawn the entity at the position of the player issuing the command.

Example

/summon pig

This command will summon a pig where you are standing.

Change or query the time in the world

/time add

/time set

/time set

/time query

There are multiple /time commands, each with a different function. /time add can be used to add a value to the world’s game time, /time set can be used to set the world to a specific time (either defined numerically or by using day, night, noon, or midnight), and /time query can be used to return different stats on the progression of time in the world. Time is measured in game ticks, and each set of 20 game ticks is equivalent to 1 seconds in real life time. A full day in Minecraft is 24000 game ticks, which is equivalent to 20 minutes real life time.

Example

/time set day

This command will set the time in the world to day (or 1,000, If using game tick values).

Set and control screen titles

/title

/title times

This command can be used to display a title to players in your world in large text at the center of the screen. You can also set a subtitle to display, as well as control fade-in and fade-out. This is a neat little command for storytelling purposes. This command supports JSON syntax for additional formatting, which you can learn more about here.

Arguments

player: target: Specifies the player to which to display the title.

titleText: message: Specifies the message you are sending. There are three different modes for this, title, subtitle and actionbar, each determining where the message will display.

fadeIn: int, stay: int, fadeOut: int: These arguments can be used with the /title times command to determine how many in-game ticks the message should display. If you do not specify any times with this command, default times will automatically be used.

Example

/title @s title Welcome to Minecraft!

This command will display the message, “Welcome to Minecraft!” in the center of all player’s screens.

Teleport

/teleport

/teleport

This command lets you teleport entities (including yourself, online players, mobs, etc.) to specified locations. If the destination is another entity (in the case of destination: target), you can use this command to teleport yourself to them. If the specified location has not yet been generated, it will still work and will simply generate the chunks around the entity once it has been teleported.

Arguments

Example

/teleport OtherMinecraftPlayer MinecraftPlayer

This command will teleport OtherMinecraftPlayer to MinecraftPlayer’s exact location.

Turn rain on and off

/toggledownfall

This command simply toggles rain. Running the command again will turn the rain off. You can achieve the same effect by using the /weather effect.

Example

/toggledownfall

This command makes it rain. Use it again, and it makes it stop raining.

Set the weather for the world

/weather [duration: int]

This command allows you to change the weather of a world and specify a duration for the weather to last. There are three different types of weather, and the duration can be set to anything between 1 and 1,000,000 seconds.

Arguments

Example

/set weather rain 180

This command will make it rain for three minutes.

Add experience to a player (or self)

/xp [player: target]

This command allows you to add experience to a specified player. Experience added can be any amount between 0 and 2147483647. You can also add an L to the end of the amount to instead add full levels. Leave out the player target’s name and you will grant experience to yourself.

Example

/xp 1000 OtherMinecraftPlayer

This command will grant OtherMinecraftPlayer 1000 experience points.

Clear Items From Inventory

/clear [player] [itemname]

If you wish to clear all items from your own inventory just you /clear. If you wish to use all items from another players inventory just use /clear [playername].

Give A Player A Barrier

/give [player] barrier [amount]

Barriers will appear in the player’s inventory and can be placed anywhere in the game to create an invisible barrier that cannot be cross by players or mobs.

Explore the Next-Gen Consoles, Hot New Games, Featured Gaming Deals, Lightning Gaming Deals, and Much More.

Các Mã Minecraft, Tổng Hợp Lệnh Minecraft Pe

MineCraft là một game sáng tạo có tính mở rất cao, vì thế việc sử dụng các mã để hỗ trợ trong game là diều rất cần thiết. Cách chơi MineCraft cũng không quá phức tạp như nhiều người nghĩ, tham khảo cách chơi MineCraft trên chúng tôi để biết thêm chi tiết.

Mã MineCraft, tổng hợp lệnh MineCraft PE trên máy tính, laptop

Chắc hẳn các bạn cũng biết các Mã game không hẳn xa lạ với những ai hay chơi game, chắc hẳn bạn còn nhớ những mã lệnh đế chế giúp bạn thay đổi chỉ số tài nguyên, hay các mã Warcraft 3 với hàng đống tiền cho đạo quân của mình. Hoặc mới nhất đây các game thủ hay sử dụng các hình thức ăn gian với GTA 5, trong đó các mã GTA 5 cũng giúp trò chơi thú vị lên rất nhiều. Riêng với MineCraft còn làm được nhiều hơn thế nữa.

Tổng hợp lệnh MineCraft

Các mã cheat game Minecraf cơ bản

/tpa: gửi yêu cầu dịch chuyển bản thân đến 1 người

/tpahere: gửi yêu cầu dịch chuyển 1 người đến vị trí của mình

/tpaccept: đồng ý yêu cầu dịch chuyển

/tpadeny: từ chối yêu cầu dịch chuyển

/spawn: quay về điểm spawn

/back: quay về cho vừa dịch chuyển hoặc địa điểm vừa chết

/sethome: đánh dấu địa điểm đang đứng là nhà của bạn

/home: dịch chuyển đến nhà của bạn (địa điểm đã sethome)

/money: coi số tiền của bạn

/pay: gửi tiền đến 1 người

/balancetop: coi top tiền

/gameruleskeepInventory true: chết không mất đồ

/gamemode0: chỉnh chế độ sinh tồn

/gamemode 1: chỉnh chế độ sáng tạo

/gamemode 2: chỉnh chế độ phiêu lưu.

Danh sách mã cheat phổ biến nhất trong game Minecraft

/f help [số trang] – Hiển thị phần lệnh.

/f list [số trang] – Hiển thị danh sách các factions

/f show [faction tag] – Hiển thị chi tiết thông tin về một faction

/f map [on/off] – Hiển thị bản đồ

/f power [tên người chơi] – Hiển thị năng lượng của nhân vật.

/f join [tên faction] – Vào faction

/f leave – Thoát faction

/f chat – Bật on và off cho faction chat

/f home – Biến về faction home

/f create[faction tag] – Tạo faction mới.

/f desc[ghi thông báo faction vào đây] – Thay đổi thông báo faction

/f tag [faction tag] – Thay đổi faction tag

/f open – Bật, tắt nếu lời mời là cần thiết để vào faction

/f invite [Tên người chơi] – Mời một người vào faction

/f deinvite [Tên người chơi] – Hủy bỏ lời mời vào faction

/f sethome – Đặt faction home

/f claim – Đóng chiếm nơi mi đang đứng

/f autoclaim – Khởi động auto-chiếm đóng khi mi đi ngang khu đất

/f unclaim, declaim – Unclaim nơi mi đang đứng

/f owner [Tên người chơi] – Đặt / Gỡ bỏ quyền sở hữu của một chunk (16×16) cho một người chơi trong faction

/f ownerlist – Xem danh sách của chủ sở hữu chunk trong faction

/f kick [tên người chơi] – Kick một người chơi ra khỏi faction

/f officer [tên người chơi] – Cho một người làm phó faction

/f leader [tên người chơi] – Cho một người làm chủ faction

/f noboom – Bật / tắt nổ trong faction

/f ally [ tên faction ] – Đồng minh với faction khác

/f neutral [tên faction] – Bình thường với faction khác

/f enemy [tên faction] – Đối thủ với faction khác

/f money balance – Hiển thị số tiền trong faction

/f money deposit – Đóng góp tiền vào faction

/f money withdraw – Lấy tiển ra faction

/f money ff – Chuyển tiền từ faction này sang faction khác

/f money fp – Chuyền tiền từ faction sang người chơi

/f money pf – Chuyển tiền từ người chơi sang faction

Nếu chán thể loại đồng đại, hãy đọ sức tay đôi với con thú mãnh liệt dưới lốt người trong game đấu trường thú, bạn đọc có thể tải đấu trường thú ngay trên chúng tôi với tốc độ cao. Game có rất nhiều chế độ cũng như nhân vật cho người chơi tha hồ lựa chọn.

Chơi Minecraft online bằng Hamachi là phương pháp được các game thủ yêu thích sử dụng, khi chơi Minecraft bằng Hamachi bạn sẽ được giao lưu với nhiều người chơi khác trên game Minecraft

https://thuthuat.taimienphi.vn/ma-minecraft-tong-hop-lenh-minecraft-7300n.aspx Minecraft Launcher là chương trình hỗ trợ chơi game Minecraft tốt hơn trên máy tính, laptop người dùng, nếu bạn gặp khó khăn trong việc tải và cài đặt Minecraft trên máy tính thì Minecraft Launcher sẽ là lựa chọn tốt hơn dành cho bạn.