Xu Hướng 2/2024 # Group Or Ungroup Shapes, Pictures, Or Other Objects # Top 2 Xem Nhiều

Bạn đang xem bài viết Group Or Ungroup Shapes, Pictures, Or Other Objects được cập nhật mới nhất tháng 2 năm 2024 trên website Hoisinhvienqnam.edu.vn. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất.

You can group shapes, pictures, or other objects. Grouping lets you rotate, flip, move, or resize all shapes or objects at the same time as though they were a single shape or object. You can also change the attributes of all of the shapes in a group at one time, and you can ungroup a group of shapes at any time and then regroup them later.

Do one of the following:

Notes:

You can make changes to the entire group, such as adding a shape fill or effect, or an effect to a picture.

You can create groups within groups. For example, add another item on top of an existing item to build complex drawings.

You might want to move a group but leave one shape or picture behind, or make extensive changes to one shape without changing the other shapes in the group.

Select the group that you want to ungroup.

Do one of the following:

Notes:

If you converted a SmartArt graphic to individual shapes, you can’t convert them back to a SmartArt graphic or regroup them.

For all apps except Word

Select any one of the shapes, pictures, or objects that were previously in a group.

Do one of the following:

Here are some reasons why the Group button is grayed out and the things you can do to get it back.

Only one shape or picture is selected. Make sure you have multiple shapes or pictures selected.

Your selection includes a table, worksheet, or GIF image. The Group button will not be available if any of these objects is selected.

If you are using Word, and trying to group pictures, Wrap Text may be set to In line with Text. Change the layout option to anything but In line with Text for every single picture you want to group.

In the above example, the blue square and the green circle can be grouped together. But the shapes cannot be grouped with the placeholder text.

To get the Group button back, move the shape, picture, or object to another location on your slide outside of the placeholder text, or remove the placeholder from the things you want to group.

Press and hold CTRL while you select the shapes, pictures, or objects that you want to group.

Do one of the following:

To ungroup a group of shapes, pictures, or other objects (for example, if you want to move a group but leave one shape behind or make extensive changes to one shape without changing the other shapes), do the following:

Select the group that you want to ungroup.

Do one of the following:

Select any one of the shapes or objects that were previously in a group.

Note: If you converted a SmartArt graphic to individual shapes, it is not possible to convert them back to a SmartArt graphic or to regroup them.

Do one of the following:

If your selection includes a table, worksheet, or GIF image, the Group button will not be available. In PowerPoint, the Group button may not be available if the shape, picture or object has been inserted into a placeholder or you are trying to group a placeholder, as placeholders cannot be grouped with other shapes, pictures, objects.

You can also add a caption to a picture in Office Word 2007 without using a text box. Do the following:

You can now select the caption and change the text and the text formatting.

To ungroup a group of shapes, pictures, or other objects (for example, if you want to move a group but leave one shape behind or make extensive changes to one shape without changing the other shapes), do the following:

Drag the group that you want to ungroup onto the drawing canvas.

Do one of the following:

Drag the shapes, pictures, or objects off of the drawing canvas.

Select the drawing canvas and then press DELETE.

If you want to give the shapes of your SmartArt graphic a complex look or get fine control over resizing and positioning of shapes in your SmartArt graphic, convert your SmartArt graphic to individual shapes.

Important: After you convert your SmartArt graphic to individual shapes, it is not possible to convert them back to a SmartArt graphic. When you convert a SmartArt graphic, you cannot automatically layout shapes, and you lose the design and formatting tools available on the SmartArt Tools tabs, including the Layouts, Change Colors, and SmartArt Styles galleries. However, you can still format the shapes by using the options on the Drawing Tools tab instead.

Select all of the shapes in your SmartArt graphic.

Note: When you convert to shapes from a SmartArt graphic, each individual shape becomes a grouped shape. So for every shape in your SmartArt graphic, two shapes are grouped when you paste – one shape is for the text, and the other shape is for the geometry. If the shape in your SmartArt graphic did not contain text, you may see a font or text size that is different from the other shapes when you enter text in the shape.

Group/Ungroup Objects In Powerpoint 2010

Tìm hiểu làm thế nào để nhóm, rã nhóm, và hình dạng tập hợp lại trong PowerPoint 2010.

Tác giả: Geetesh Bajaj

Sản phẩm / Version: Microsoft PowerPoint 2010 Hệ điều hành: Windows 8, 7, Vista và XP

Ngày tạo: ngày 20 tháng 12 năm 2010 Cập nhật: ngày 20 tháng 12 năm 2010

Nhiều lần, bạn muốn để animate vài trượt các đối tượng với nhau – hoặc bạn có thể muốn xoay đủ mọi hình thù với nhau để một góc độ nhất định – vào những thời điểm như thế này, bạn sẽ rất vui khi biết rằng nhóm, ungrouping, và tái phối trí hình dạng có thể trong PowerPoint – và đây là định nghĩa của các điều khoản:

Nhóm: Thực hiện một lựa chọn duy nhất từ một bộ khác nhau hoặc tương tự của các đối tượng trượt, do đó khi bạn chọn nó một lần nữa, bạn kết thúc cách chọn toàn bộ nhóm chứ không phải là một đối tượng duy nhất. Một nhóm có một bộ duy nhất của lựa chọn và xoay tay cầm (so sánh các yếu tố cá nhân trên bên trái của hình 1 đến thống nhất, nhóm duy nhất ở bên phải). Hình 1: hình dạng cá nhân (trái) và hình dạng giống nhau trong một nhóm (bên phải)

Ungrouping: Cho phép bạn chia tay một đối tượng trở lại nhóm lại thành các đối tượng riêng biệt. Nếu chúng ta để ungroup đối tượng ở bên phải của hình 1 (xem ở trên), nó sẽ cho kết quả tìm kiếm như thể hiện về phía bên trái của cùng một hình 1 .

Tập kết: Đôi khi, bạn cần phải ungroup một đối tượng chỉ để bạn có thể thực hiện một thay đổi nhỏ cho một đối tượng trượt cụ thể. Tái phối trí nhớ bất cứ điều gì bao gồm các nhóm ban đầu, và reconstitutes nhóm ban đầu mà không cần phải chọn tất cả các đối tượng từng slide trên một lần nữa.

ungrouping Shapes

Thực hiện theo các bước sau để ungroup hình dạng nhóm trước đây và / hoặc đối tượng trượt khác trong PowerPoint 2010:

tập kết Shapes

Thực hiện theo các bước sau để tập hợp lại (reconstitute) bất kỳ nhóm cho đến nay ungrouped:

Lưu trình bày của bạn thường xuyên.

Làm thế nào để nhóm trong PowerPoint

Để nhóm các đối tượng với nhau trong PowerPoint, chỉ cần:

Chọn hai hoặc nhiều đối tượng bạn muốn nhóm với nhau

Kích chuột phải vào bằng chuột

Di chuột lên tùy chọn Nhóm

Chọn nhóm

Ngoài ra, bạn có thể sử dụng các phím tắt nhóm (Ctrl + G).

Ưu điểm của nhóm đối tượng với nhau là họ được dễ dàng hơn để lấy và định dạng như một nhóm. Bạn cũng có thể tổ chức thêm đối tượng của bạn bằng cách tạo nhóm trong nhóm.

Mỗi phòng trong số bảng xếp hạng là lần đầu tiên nhóm lại với tiêu đề của nó, sau đó tất cả 3 bảng xếp hạng được nhóm lại với nhau như một nhóm duy nhất. Vì vậy, các nhóm như sau:

Nhóm 1: Biểu đồ 1 và nội dung của nhóm # 2: Sơ đồ 2 và nội dung của nhóm # 3: Biểu đồ 3 và nội dung của nhóm # 4: Cả ba bảng xếp hạng nhóm lại với nhau

Làm thế nào để ungroup trong PowerPoint

Để ungroup đối tượng trong PowerPoint, chỉ cần:

Chọn một tập các đối tượng mà đã được nhóm lại với nhau

Kích chuột phải vào bằng chuột

Di chuột lên tùy chọn Nhóm

Chọn Ungroup

Ngoài ra, bạn có thể chỉ cần sử dụng phím tắt ungroup (Ctrl + Shift + G). Đây là hữu ích (và nhanh hơn nhiều) khi giao dịch với các nhóm trong nhóm, vì nó cho phép bạn nhanh chóng phá vỡ tất cả chúng xuống phần riêng lẻ.

Làm thế nào để tập hợp lại trong PowerPoint

Tập hợp lại là lệnh thông minh chút, bạn có thể sử dụng để nhanh chóng cải cách một nhóm đối tượng ungrouped.

Và điều thú vị về các lệnh là bạn chỉ cần chọn một đối tượng duy nhất từ ​​nhóm ban đầu để cải cách các nhóm TOÀN BỘ.

Ví dụ, nếu bạn ungroup một bộ 10 hình chữ nhật để chỉnh sửa tiêu đề cá nhân của họ, bạn có thể cải cách nhóm TOÀN BỘ bằng cách chọn một trong những hình chữ nhật mười và nhấn CTRL + SHIFT + J trên bàn phím của bạn.

Nếu bạn không thích các phím tắt, bạn cũng có thể tập hợp lại sử dụng con chuột của bạn:

Chọn một đối tượng mà là một phần của một nhóm

Kích chuột phải vào bằng chuột

Di chuột lên tùy chọn Nhóm

Chọn tập hợp lại

Một trong những hạn chế của lệnh tập hợp lại trong đó bạn chỉ có thể cải tổ lại vào nhóm cuối cùng.

Vì vậy, nếu bạn có một tập các đối tượng đó có năm lớp khác nhau của các nhóm, bạn có thể chỉ sử dụng các phím tắt tập hợp lại để lấy lại vào nhóm cuối cùng.

phím tắt nhóm không làm việc?

Không phải tất cả các đối tượng trong PowerPoint có thể là một phần của một nhóm. Vì vậy, nếu shortcut nhóm của bạn không hoạt động hoặc lệnh nhóm là màu xám, bạn có khả năng cố gắng để nhóm các đối tượng cùng nhau mà không thể trở thành một phần của một nhóm.

PowerPoint đối tượng mà không thể trở thành một phần của một nhóm

/ En / powerpoint2003 / nén-hình ảnh / nội dung /

Giới thiệu

Nhóm đối tượng trên một slide

Ungroup các đối tượng trên một slide

Nhóm và ungrouping đối tượng

Bạn có thể chọn để sử dụng hình ảnh, hình dạng, biểu đồ, văn bản và các đối tượng khác trong bài trình bày PowerPoint của bạn. Nếu bạn làm thế, có thể có trường hợp mà bạn muốn nhóm một số các đối tượng với nhau để làm cho nó dễ dàng hơn để di chuyển chúng đến các địa điểm khác nhau trên slide. Đây được gọi là nhóm .

Chọn đối tượng đầu tiên với con chuột của bạn.

Bấm và giữ phím Ctrl trên bàn phím của bạn. (Bạn sẽ phải giữ phím Ctrl cho đến khi bạn chọn tất cả các đối tượng mà bạn muốn vào nhóm.)

Chọn đối tượng thứ hai với con chuột của bạn.

Tiếp tục để chọn tất cả đối tượng mà bạn muốn vào nhóm.

Thả Ctrl then chốt.

Nhấp vào Draw menu.

Chọn Nhóm . Một tập hợp duy nhất của tay cầm sẽ xuất hiện xung quanh đối tượng nhóm.

Chọn đối tượng bằng chuột.

Nhấp vào Draw menu.

Chọn Ungroup . Một tập hợp các xử lý sẽ xuất hiện xung quanh từng đối tượng.

Thử thách!

Mở một bài thuyết trình trống mới.

Chèn một hình ảnh từ clip art gallery.

Chèn một mũi tên hay đối tượng vẽ khác.

Chèn một hộp văn bản .

Nhập văn bản vào hộp văn bản.

Nhóm các hộp văn bản, mũi tên, và clip nghệ thuật.

Di chuyển đối tượng đến trung tâm của slide.

Ungroup đối tượng.

Đóng trình bày mà không lưu các tập tin.

/ En / powerpoint2003 / đặt hàng-đối tượng-on-a-trượt / content /

Có cách nào để nhóm / tách các đối tượng khi chỉnh sửa một bài thuyết trình trong Powerpoint trực tuyến? Tôi chỉ có quyền truy cập vào phiên bản trực tuyến của Office 365 tại nơi làm việc, nhưng nó là một nỗi đau phải di chuyển các đối tượng từng người một nếu họ không thể được nhóm lại.

Bất cứ ý tưởng?

Bạn đã thử này? chúng tôi – KMSTR 29 tháng 1 ’15 lúc 10:49

Có rất nhiều tính năng khác nhau trong Office 365 PowerPoint so với Microsoft PowerPoint 2010? Nhóm trong năm 2010 chỉ là chọn đối tượng và nhấn Ctrl + G và ctrl + shift + G để ungroup. – AndrewH ngày 29 tháng 1 ’15 tại 18:06

1 Trả lời 1

Hãy thử ctrl + G và Ctrl + Shift + G để nhóm và tách tương ứng. Những tùy chọn có sẵn trong băng quá.

1 Hi Sarath, chào mừng bạn đến GDSE và cảm ơn câu trả lời của bạn. Nếu bạn có thắc mắc, xin vui lòng xem trung tâm trợ giúp hoặc một ping của chúng tôi trong Thiết kế đồ họa trò chuyện một lần danh tiếng của bạn là đủ (20). Giữ góp và thưởng thức các trang web! – Vincent ngày 16 tháng 3 ’16 tại 09:49

Không phải là câu trả lời bạn đang tìm kiếm? Duyệt câu hỏi khác được gắn thẻ microsoft-powerpoint hay hỏi câu hỏi của riêng bạn.

Group, Ungroup, And Regroup Shapes In Powerpoint 2024 For Windows

Learn how to group, ungroup, and regroup shapes in PowerPoint 2024 for Windows. You can also use convenient keyboard shortcuts.

Product/Version: PowerPoint 2024 for Windows

OS: Microsoft Windows 7 and higher

So what exactly does grouping mean? And what is ungrouping and regrouping going to do further? The moment you select a slide object such as a shape on a PowerPoint slide, you will see some selection handles, which indicates that the shape is selected. Select another shape while the first one is still selected and you see two sets of selection handles. If you need to similarly select many shapes on a slide fairly often, this sort of selection may become cumbersome and waste so much time. In that case, it’s best you select all the shapes you need to work with, and then combine them into one “group” of shapes.

There are several reasons to group shapes and other slide objects:

You may want to animate several slide objects. Rather than selecting each of them individually and then animate them, you can select them all together as a group and animate them. This is a great approach if you want to apply the same animation effect to all shapes, but works best for some animation effects, and not for all.

Grouping also helps in rotating few shapes placed next to each other to a certain angle — at times like these, you’ll be happy to know that grouping lets you rotate all these shapes at one go.

Once you no longer need your shapes to be grouped, then ungrouping and regrouping shapes will also help you to a large extent. PowerPoint 2024 for Windows makes it simple to do these tasks. Let us explore the differences between these three tasks:

Grouping is the process of making a single selection of a disparate or similar set of slide objects, so that when you select it again, you end up selecting the entire group rather than a single object. A group has a single set of selection and rotation handles (compare the individual elements on the left ofFigure 1 to the unified, single group on the right).

Figure 1: Individual shapes (left) and the same shapes within a group (right)

Ungrouping: Lets you break up a grouped object back into individual objects. If we were to ungroup the object to the right ofFigure 1 (see above), it would result in looking like the set of objects shown towards the left of the sameFigure 1.

Regrouping: Sometimes, you need to ungroup an object just so that you can make one small change to a particular slide object. Regrouping remembers whatever objects comprised the original group, and reconstitutes the original group without you having to select all individual slide objects all over again.

Grouping Shapes

Select shapes (or any other slide objects) that you want to group in PowerPoint 2024 for Windows. Then follow any one of these three alternative processes:

Figure 2: Grouping shapes

You can also group shapes by pressing the Ctrl + G shortcut key.

Once the shapes are grouped, you can change the attributes for them as a single grouped entity as required. For example, if you rotate an entire group, all individual objects in that group will rotate together as a single object. Look at Figure 3, where you can see individual shapes rotated 45 degrees each (look at unrotated stage in Figure 1). Compare this with the group on the right which was also rotated by 45 degrees, you’ll see that the rotation on the right looks much more predictable.

Figure 3: Rotation of 45 degrees applied to individual shapes (on the left) and a group (on the right)

Ungrouping Shapes

Select the group you want to ungroup. Then follow any of these three alternative options:

Figure 4: Ungroup option selected

You can also ungroup shapes by pressing the Ctrl + Shift + G shortcut key.

Regrouping Shapes

To regroup (reconstitute) any hitherto ungrouped group, select any one of the shapes within a previous group. Thereafter follow any of these two alternative processes:

Figure 5: Regroup to reconstitute your ungrouped group

Tip: Are the Ungroup and Regroup options grayed out? Remember, Ungroup is only available when the selected object is a group. Similarly, Regroup is only available as an option if any selected shape or slide object was part of a previously constituted group.

Save your presentation often.

See Also:

Group, Nudge, and Reorder Shapes: Group, Ungroup, and Regroup Shapes in PowerPoint (Index Page)

Group, Ungroup, and Regroup Shapes in PowerPoint 2013 for WindowsGroup, Ungroup, and Regroup Shapes in PowerPoint 2011 for MacGroup, Ungroup, and Regroup Shapes in PowerPoint 2010 for Windows

Popular Posts Organic Shapes with Brush Edges

You get 8 shape types plus lines as part of this Organic Shapes collection. Each of these 8 shape types have 10 variants. So you end up with 80 hand-drawn shape options! Again each of these 80 shapes have 12 brush stroke styles! Plus you get the lines and arrows in 12 brush stroke styles too. Combine all variations to end up with more than 3000 possibilities.

Buy and Download for $99+ (83 MB)

This is the original page. An AMP (Accelerated Mobile Page) version of this page is also available for those on mobile platforms, at Group, Ungroup, and Regroup Shapes in PowerPoint 2024 for Windows.

How To Group Or Ungroup Worksheets In Excel?

How to group or ungroup worksheets in Excel?

If the sheets in a workbook are in the same structure, you can quickly perform tasks on multiple worksheets at the same time by grouping worksheets together. It means that, while you sum a range in a worksheet, the same operation is carried on in the same range of others sheets in the group simultaneously.

Group worksheets

Ungroup worksheets

Group worksheets

To group worksheet will save our time while doing the same calculations in the same range of each sheet.

Press Ctrl key to select the sheet tabs which you want to group if you want to group continuous sheets, hold Shift to select the first and last one tab.

Now while you doing some changes in a sheet, the others change also.

Ungroup worksheets

To Ungroup worksheet, you can use two methods.

Relative Articles

The Best Office Productivity Tools

Kutools for Excel Solves Most of Your Problems, and Increases Your Productivity by 80%

Reuse:

Quickly insert

complex formulas, charts

 and anything that you have used before;

Encrypt Cells

with password;

Create Mailing List

and send emails…

Super Formula Bar

(easily edit multiple lines of text and formula);

Reading Layout

(easily read and edit large numbers of cells);

Paste to Filtered Range

Merge Cells/Rows/Columns

without losing Data; Split Cells Content;

Combine Duplicate Rows/Columns

… Prevent Duplicate Cells;

Compare Ranges

Select Duplicate or Unique

Rows;

Select Blank Rows

(all cells are empty);

Super Find and Fuzzy Find

in Many Workbooks; Random Select…

Exact Copy

Multiple Cells without changing formula reference;

Auto Create References

to Multiple Sheets;

Insert Bullets

, Check Boxes and more…

Extract Text

, Add Text, Remove by Position,

Remove Space

; Create and Print Paging Subtotals;

Convert Between Cells Content and Comments

Super Filter

(save and apply filter schemes to other sheets);

Advanced Sort

by month/week/day, frequency and more;

Special Filter

by bold, italic…

Combine Workbooks and WorkSheets

; Merge Tables based on key columns;

Split Data into Multiple Sheets

;

Batch Convert xls, xlsx and PDF

More than 300 powerful features

. Supports Office/Excel 2007-2024 and 365. Supports all languages. Easy deploying in your enterprise or organization. Full features 30-day free trial. 60-day money back guarantee.

Read More… Free Download… Purchase… 

Office Tab Brings Tabbed interface to Office, and Make Your Work Much Easier

Enable tabbed editing and reading in Word, Excel, PowerPoint

, Publisher, Access, Visio and Project.

Open and create multiple documents in new tabs of the same window, rather than in new windows.

Increases your productivity by

Read More… Free Download… Purchase… 

How To Group And Ungroup Worksheets In Excel

This tutorial will teach you how to group worksheets together in Excel to get the ability to modify multiple sheets at a time.

Have you ever found yourself in a situation when you need to perform the same tasks on multiple sheets? That’s very easy to do with the Group Worksheets feature. If your sheets have the same layout and structure, just group them together, and any changes you make on one sheet will be automatically applied to all other worksheets in the group.

When you are working with a set of identically structured sheets, grouping them together can save you a lot of time. Once the worksheets are grouped, you can enter the same data, make the same changes, write the same formulas and apply the same formatting to all the worksheets at once without having to switch through different sheets and edit each one individually.

Here are just a few examples of what you can do to a group of worksheets:

Add new or edit the existing data on several worksheets at a time.

Perform the same calculations with the same regions and cells.

Print out a selection of worksheets.

Set up the header, footer, and page layout.

Correct the same typo or mistake on multiple sheets.

Move, copy, or delete a group of worksheets.

In the screenshot below, we are setting up a table with the same data, formatting and layout for the 4 grouped worksheets: East, North, South and West.

How to group worksheets in Excel

For example, here’s how you can group two worksheets:

Once the worksheets are grouped, you can edit them all in one go. Also, you can perform calculations that will automatically reflect on all the worksheets in the group.

As an example, suppose we want to calculate the amount of commission based on the commission percentage (column C) and sales (column D) on the following sheets: East, North, South and West.

Here’s the fastest way:

Group the 4 sheets.

Enter the below formula in cell E2, and copy it down through cell E5: =C2*D2

Done! The formula will appear on all the grouped sheets in the same cells.

How to group all worksheets in Excel

To group all the worksheets in a workbook, this is what you need to do:

Choose Select All Sheets in the context menu.

Note. When all the sheets in a workbook are grouped, switching to another sheet tab will ungroup the worksheet. If only some worksheets are grouped, you can browse through the grouped sheets without ungrouping them.

How do you tell if worksheets are grouped in Excel?

There are two visual signs of grouped worksheets in Excel:

The sheet tabs in a group have a white background; the sheet tabs outside the group appear in gray.

The word Group is added to the name of the workbook; as soon as the worksheets are ungrouped, it disappears.

How to ungroup worksheets in Excel

After you’ve made the desired changes, you can ungroup the worksheets in this way:

Choose Ungroup Sheets in the context menu.

That’s how to group and ungroup worksheets in Excel. I thank you for reading and hope to see you on our blog again next week!

You may also be interested in

Word 2024: Aligning, Ordering, And Grouping Objects

/en/word2024/text-boxes/content/

Introduction

There may be times when your documents have multiple objects, such as pictures, shapes, and text boxes. You can arrange the objects any way you want by aligning, grouping, ordering, and rotating them in various ways.

Optional: Download our practice document.

Watch the video below to learn more about arranging objects in Word.

To align two or more objects:

The objects will be aligned based on the selected option. In our example, the shapes are now aligned with each other.

Note that the Align Selected Objects option is selected by default, which allows you to align objects without moving them to a different part of the page. However, if you want to move the objects the top or bottom of the page, select Align to Page or Align to Margin before choosing an alignment option.

To distribute objects evenly:

If you have arranged your objects in a row or column, you may want them to be an equal distance from one another for a neater appearance. You can do this by distributing the objects horizontally or vertically.

The objects will be evenly spaced from one another.

Grouping objects

At times, you may want to group multiple objects into one object so they will stay together. This is usually easier than selecting them individually, and it also allows you to resize and move all of the objects at the same time.

To group objects:

The selected objects will now be grouped. There will be a single box with sizing handles around the entire group so you can move or resize all of the objects at the same time.

To ungroup objects:

The objects will be ungrouped.

Ordering objects

In addition to aligning objects, Word gives you the ability to arrange objects in a specific order. The ordering is important when two or more objects overlap because it determines which objects are in the front or the back.

Understanding levels

Objects are placed on different levels according to the order in which they were inserted into a document. In the example below, if we move the waves image to the beginning of the document, it covers up several of the text boxes. That’s because the image is currently on the highest-or top-level. However, we can change its level to put it behind the other objects.

To change an object’s level:

Select the object you want to move. In our example, we’ll select the image of the waves.

The objects will be reordered. In our example, the image is now behind the text on the left, but it’s still covering the shapes on the right.

In our example, the image has been moved behind everything else on the page, so all of the other text and shapes are visible.

To rotate or flip an object:

If you need to turn an object so it faces a different direction, you can rotate it to the left or right, or you can flip it horizontally or vertically.

The object will be rotated. In our example, we can now see the bubbles on the left that were previously hidden behind the text boxes.

Challenge!

Open our practice document.

Scroll to page 2 and select the picture of the waves at the top of the page.

Use the Rotate command to flip the waves vertically.

Use the Send to Back command to move the waves behind the Martinique text box.

Move the Martinique text box so it is near the bottom of the waves image.

Make sure the waves picture and Martinique text box are no longer selected. Hold down the Shift key, then select the text boxes containing Cleaning, Maintenance, Repair, and Restoration.

With the text boxes still selected, group them.

When you’re finished, your page should look something like this:

/en/word2024/tables/content/

Cập nhật thông tin chi tiết về Group Or Ungroup Shapes, Pictures, Or Other Objects trên website Hoisinhvienqnam.edu.vn. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!