Xu Hướng 5/2022 # Dota2 Item Bet, Csgo Item Bet, Dota2 Items, Csgo Items # Top View

Xem 49,500

Bạn đang xem bài viết Dota2 Item Bet, Csgo Item Bet, Dota2 Items, Csgo Items được cập nhật mới nhất ngày 25/05/2022 trên website Hoisinhvienqnam.edu.vn. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Cho đến thời điểm hiện tại, bài viết này đã đạt được 49,500 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Dota 2: Na`vi Bất Ngờ Thay Đổi Đội Hình Do Bất Đồng Nội Bộ
  • Dota 2: Valve Nâng Cấp Ranked Matchmaking, Smurf Và Boosting Khốn Đốn Từ Đây
  • Những Lý Do Bạn Nên Trải Nghiệm Siêu Phẩm Dota 2
  • ‘trẻ Trâu’ Phá Game, Chửi Bới Trong Dota 2 Có Thể Bị Valve Cấm Chơi Tới … 6 Tháng
  • Cộng Đồng Phẫn Nộ Vì Game Thủ Dota 2 Việt Nam Chửi Dendi Ngay Trong Khi Đánh Giải
  • If you join betting, we will consider that you agree to the following rules:

    1. The rules of item value

    a). Item value base on steam market price, some price will fluctuate.

    b). We will update the value once a week approximately. If some value fluctuate abruptly, we will update it immediately without notice.

    c). If you have questions to the rules, please don’t bet, otherwise we will consider that you agree with the items value.

    2. Betting rules

    a). You can place 40 items at most in one match for betting.

    b). You can change teams 5 minutes before the match beginning, and you have 2 chances to cancle the bet. You can not change team in the last 30 seconds before the match beginning.

    c). We will change match time due to the actual condition.

    d). For the network problem or other situation, we do not assume any responsibility for your betting, changing teams or cancling bet. Please take your own risk for betting.

    3. Clearing rules

    a). Won or lost the matches is a judge to moneyline type match. If you place items in handicap type match, we will calculate the score of handicap match, then decide which team to win the match.

    b). If some match results confirmed, we will clear the match in time. We will maintain this result even the tournament re-judge the result.

    c). In an e-sports matches, if 5 players are offline and the official acknowledges the result, we will settle the matches as official result.

    4. Sore rules

    a). In basketball, soccer, tennis and other sports games, the socre calculation is the same to normal calculation. For example, we will count the overtime in basketball, but we will not count the overtime in football except the injury time.

    b). In handicap matches of E-Sports games, we will count each game of the match. If one team win the game, it will get 1 point. If one team loses the game, it will get 0 point.

    c). In E-Sports games, the result is decided by the real victory or defeat, not by typing GG.

    5. Handicap rules

    “-” means handicap. For example, [teamA -0.5], it means that the total points of teamA should minus 0.5, then compare to the total points of teamB.

    6. Cancel match rules

    a). We will cancle the match if team name is wrong, except league name or match time which is no impact on the results of matches.

    b). If two teams take the same points in the match (handicap match should be counted the minus points), we will cancle the matches.

    c). We will cancle the match if the result has come out but we didn’t close the match. But in some cases, we will not cancle the match if there is no impact on the fair result even we didn’t close the match timely.

    d). Before the game BP, if one team forfeit the game, or defwin, or cant play games with other reason, we will cancle this match.

    e). If the tournament change the competition format after the match beginning, for example, the organizers change BO3 to BO5, we will maintain the result which we have cleared, but we will cancle the matches which have not been cleared.

    f). One team has substitute to play games, or some players offline but the game keeping on, we will not cancle the match. The matches are valid.

    7. Defwin rules

    a). In any one game, if one team defwin before dota2 10 kills or csgo 10 total rounds, it will lead to this game becoming invalid game. We will cancle some matches because of the invalid game.

    b). In any one game, if one team defwin after dota2 10 kills or csgo 10 total rounds(include 10 rounds), it will lead to this game becoming valid game. In this case, we will cancle the single match of handicap and under-over type etc. But we will not cancle the moneyline of the single match. The team will lose this game.

    c). If one team lose single game point, this point will calculate to the series matches points.

    8. Forfeit rules

    a). In any one game, if one team forfeit before dota2 10 kills or csgo 10 total rounds, we will cancle the match of this single game handicap, moneyline, under-over etc. But it has no impact to series matches of handicap or moneyline.

    b). In any one game, if one team forfeit after dota2 10 kills or csgo 10 total rounds(include 10 rounds), it will lead to the team lose this game. we will cancle the single match of handicap and under-over type etc. But we will not cancle the moneyline of the single match.

    c). If one team lose the 1st game, and forfeit the 2nd game, this team will lose series matches of moneyline and handicap. If one team win in the 1st game, and forfeit the 2nd game, We will cancle the series matches of moneyline and handicap of this team.

    9. Professional terms

    a). 1st blood: In dota2 game, only the game screen tip 1st blood, then we will think as 1st blood.

    b). 10 kills: In dota2 game, one team which first get 10 kills will win 10 kills.

    c). 38 minutes: In dota2 game, “under 38 minutes” means the game time less than 00:38:00(include 00:38:00). “over 38 minutes” means the game time more than 00:38:01(include 00:38:01).

    d). 1st round: In csgo game, one team win the 1st round.

    e). 5 rounds: In csgo game, one team win the 5th rounds.

    f). Forfeit: A team that choose not to play the remaining games.

    g). defwin: The tournament admins the allocated win, and the other team get lost.

    10. Disclaimer

    a). Please take care of your own risk in items betting.

    b). The odds will be decided when the match is closed.

    c). We will modify the rules when as needed, no further notice.

    d). If we don’t define some cases in the rules, we will refer to the similar website for dealing. We have the final decision.

    e). We have the final interptation with the rules.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Dota 2: Dendi Đã, Đang Và Sẽ Mãi Là Tượng Đài Bất Diệt Trong Lòng Người Hâm Mộ
  • Dota 2: Secret Gãy Mạch 21 Games Toàn Thắng, Na`vi Về Bét Trong Lần Đầu Dự Major
  • Công Bố Lịch Thi Đấumùa 6
  • Dota 2: Top 10 Heroes Chắc Chắn Sẽ Bị Nerf Trong Phiên Bản Tiếp Theo
  • Dota 2: Phantom Assassin, Mạnh Mẽ Là Vậy Nhưng Lại Hoàn Toàn Tắt Điện Nếu Phải Đối Mặt Với Những “thiên Địch” Sau
  • Cập nhật thông tin chi tiết về Dota2 Item Bet, Csgo Item Bet, Dota2 Items, Csgo Items trên website Hoisinhvienqnam.edu.vn. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100